Financiering

Een financiering nodig voor een grote aankoop?

Voor uw grotere aankopen kunt u bij ons een passende financiering afsluiten. Er zijn verschillende vormen van financieringen, afhankelijk van de aankoop en uw situatie, Een goede financiering is maatwerk en wij kunnen dat, samen met u, tegen gunstige voorwaarden regelen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verschillende vormen van comsumptief krediet en zakelijk financieringen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op een persoonlijke wijze nemen wij uw bestaande situatie onder de loep en zorgen voor het juiste financiële product.

Samenwerking

Om ons werk goed te kunnen doen, in overeenstemming met uw verwachtingen en onze afspraken, vragen wij u ons tijdig te informeren over alle zaken die in het kader van door u te sluiten of afgesloten overeenkomsten met financiële instellingen van belang zijn. Het gaat in het bijzonder om wijzigingen in uw persoonlijke situatie of samenlevingssituatie (zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden, verhuizing, etc.) of om veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie en dergelijke.

Krake Assurantiën

Het Loo 49

7608 DM  Almelo

 

Telefoon 0546-457511

Mobiel 06-53613700

© 2023 Krake Assurantiën – Alle rechten voorbehouden