Documenten

Wat is een dienstverleningsdocument? (Bron: www.afm.nl)

Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde er uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die jij gaat betalen. In het dienstverleningsdocument zie je ook een beschrijving van de werkzaamheden van de financiële dienstverlener.

Het dienstverleningsdocument helpt je om financiële dienstverleners met elkaar te vergelijken. De dienstverleningsdocumenten zien er hetzelfde uit. Zo kun je op een makkelijke manier de kosten en de werkzaamheden naast elkaar leggen.

Het dienstverleningsdocument is ook een handig hulpmiddel om de juiste vragen te stellen aan de financiële dienstverlener. Vraag bijvoorbeeld na welke diensten je krijgt tegen welke prijs. Wat doet hij bijvoorbeeld voor je om een hypotheek af te sluiten? En wat doet hij niet? Met behulp van het document kun je goed doorvragen om misverstanden in de toekomst te voorkomen

Samenwerking

Om ons werk goed te kunnen doen, in overeenstemming met uw verwachtingen en onze afspraken, vragen wij u ons tijdig te informeren over alle zaken die in het kader van door u te sluiten of afgesloten overeenkomsten met financiële instellingen van belang zijn. Het gaat in het bijzonder om wijzigingen in uw persoonlijke situatie of samenlevingssituatie (zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden, verhuizing, etc.) of om veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie en dergelijke.

Krake Assurantiën

Het Loo 49

7608 DM  Almelo

 

Telefoon 0546-457511

Mobiel 06-53613700

© 2020 Krake Assurantiën – Alle rechten voorbehouden